Portfolio

Horeca- werkervaring

2012-2013  Culinair Events                       (Eigenaar en oprichter)
2010-2012  Culinair Italië                           (Eigenaar en oprichter)
2009-2010  Ristorante L’ Erba del Re     (Italië – Emilia-Romagna)
2008-2009  Restaurant Pure Passie       (chef-kok)
2007-2008  Restaurant Bienvenue          (sous chef)
2006-2007  Ristorante Mediterraneo       (chef de parti – 2012 uitgeroepen tot beste Italiaanse restaurant van Nederland)
2005-2006  Restaurant Bel Air                  (Assistent kok)

(Vaktechnische) opleidingen met een diploma/certificaat

2013 : WSET 3 Advanced
2013 : SWEN 2 Wijnbrevet
2009 : Master in Italian Food and Wine                (Italië – Piemonte)
2008 : Sociale Hygiëne
2007 : Patisserie                                                        Niveau 4
2006 : Particuliere middelbare horeca school     Niveau 4
2005 : Particuliere middelbare horeca school     Niveau 2-3

Kook- & wijnreizen (niet alle staan hieronder vermeld)

2013 : Italië / Regione Basilicata
2013 : Italië / Regione Molise
2013 : Italië / Regione Abruzzo
2013 : Italië / Regione Veneto
2013 : Italië / Regione Veneto
2013 : Italië / Regione Lombardia
2012 : Azië / Vietnam
2012 : Azië / Cambodja
2012 : Azië / Thailand
2012 : Azië / Maleisië
2012 : Italië / Regione Trentino
2012 : Italië / Regione Alto Adige
2012 : Italië / Regione Veneto
2012 : Italië / Regione Friuli
2012 : Italië / Regione Piemonte
2011 : Italië / Regione Campania
2011 : Italië / Regione Lazio
2011 : Italië / Regione Umbria
2011 : Italië / Regione Piemonte
2011 : Italië / Reggione Toscane
2011 : Italië / Regione Umbria
2011 : Italië / Regione Piemonte
2011 : Italië / Regione Sicilia
2011 : Italië / Regione Umbria
2010 : Italië / Regione Toscana
2010 : Italië / Regione Piemonte
2009:  Italië / Regione Liguria
2009 : Italië / Regione Veneto
2009 : Italië / Regione Marche
2009 : Italië / Regione Emilia-Romagna
2009 : Italië / Regione Piemonte
2008 : Italië / Regione Puglia
2006 : Italië / Regione Toscana