Portfolio
Horeca- werkervaring
2012-2013 Culinair Events (Eigenaar en oprichter)
2010-2012 Culinair Italië (Eigenaar en oprichter)
2009-2010 Ristorante L’ Erba del Re (Italië – Emilia-Romagna)
2008-2009 Restaurant Pure Passie (chef-kok)
2007-2008 Restaurant Bienvenue (sous chef)
2006-2007 Ristorante Mediterraneo (chef de parti – 2012 uitgeroepen tot beste Italiaanse restaurant van Nederland)
2005-2006 Restaurant Bel Air (Assistent kok)
(Vaktechnische) opleidingen met een diploma/certificaat
2013 : WSET 3 Advanced
2013 : SWEN 2 Wijnbrevet
2009 : Master in Italian Food and Wine (Italië – Piemonte)
2008 : Sociale Hygiëne
2007 : Patisserie Niveau 4
2006 : Particuliere middelbare horeca school Niveau 4
2005 : Particuliere middelbare horeca school Niveau 2-3
Kook- & wijnreizen (niet alle staan hieronder vermeld)
2013 : Italië / Regione Basilicata
2013 : Italië / Regione Molise
2013 : Italië / Regione Abruzzo
2013 : Italië / Regione Veneto
2013 : Italië / Regione Veneto
2013 : Italië / Regione Lombardia
2012 : Azië / Vietnam
2012 : Azië / Cambodja
2012 : Azië / Thailand
2012 : Azië / Maleisië
2012 : Italië / Regione Trentino
2012 : Italië / Regione Alto Adige
2012 : Italië / Regione Veneto
2012 : Italië / Regione Friuli
2012 : Italië / Regione Piemonte
2011 : Italië / Regione Campania
2011 : Italië / Regione Lazio
2011 : Italië / Regione Umbria
2011 : Italië / Regione Piemonte
2011 : Italië / Reggione Toscane
2011 : Italië / Regione Umbria
2011 : Italië / Regione Piemonte
2011 : Italië / Regione Sicilia
2011 : Italië / Regione Umbria
2010 : Italië / Regione Toscana
2010 : Italië / Regione Piemonte
2009: Italië / Regione Liguria
2009 : Italië / Regione Veneto
2009 : Italië / Regione Marche
2009 : Italië / Regione Emilia-Romagna
2009 : Italië / Regione Piemonte
2008 : Italië / Regione Puglia
2006 : Italië / Regione Toscana