Bas Lenoire reist door Italië:

Italië, een land rijk aan tradities, architectuur, kunst, natuur en ………….

Maar bovenal ook een land met een unieke eet- en wijncultuur. Daar waar gerechten op een traditionele manier bereid worden en eten & wijn drinken tot genieten verheven is.
“Het is de keuken van de logica: eerlijke ingrediënten worden op eenvoudige pure wijze bereid. De kracht zit ‘m in de ingrediënten en de juiste combinaties. De natuur komt hier dicht bij de gastronomie.”

Elke streek is anders. “Italië is een langgerekt land. Lange tijden waren de verbindingen slecht. Daardoor heeft nu nog elke streek zijn eigen keuken en zijn eigen ingrediënten. Het is overal anders maar ook overal heerlijk. In Italië ga je echt terug naar de oorsprong van de gastronomie.”

Hieronder ziet u de kook- & wijnreizen die Bas Lenoire tot nu toe gemaakt heeft door Italië/provincie.

Piemonte

Lees meer…

Toscana

Lees meer…

Veneto

Klik hier…

Emilia Romagna

Lees meer…

Friuli

Klik hier…

Campania

Lees meer…

Lombardia

Lees meer…

Lazio

Lees meer…

Marche

Lees meer…

Umbria

Lees meer…

Trentino & Alto Adige

Lees meer…

Sicilia

Lees meer…

Puglia

Lees meer…